+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Černý slon Recenzie

Hodnotenie hotela

91%
Vynikajúce

by 16 reviews

  • Personál

    91%
  • Čistota

    94%
  • Vybavenie

    88%
  • Komfort

    89%
  • Pomer cena/kvalita

    92%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
  • rodina so staršími deťmi
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Bohumila Mitěvová

starší pár, 30.4.2017

Vyškov Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Hezké prostředí,dobrá strava,ochota personálu pomoci i v záležitost mimo hotel/orientace v Praze,v dopravě,divadla a pod/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

starší pár, 26.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Jsme ubytování v hotelu každý rok,velmi spokojeni

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boer Hugo

skupina priateľov, 2.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
80 %
  • v hotelu se nám velice líbilo,výborná dostupnost do centra města a k metru

  • není výtah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Reik

starší pár, 3.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnotenie
84 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Radka Roston

starší pár, 1.8.2012

Melbourne Austrálie

  • Celkové hodnotenie
82 %
  • Krasna pozice, velice pekne a utulne ubytovani s dobrou snidani! Great position and lovely rooms with good breakfast. Very clean.

  • protoze je hotel ve stredu mesta kde je hluk v ulicich az do rana, nelze otevrit okna kdyz je teplo! v cervenci to bylo nesnesitelne a nejaky vetrnik je nutny aby alespon rozfoukaval vzduch! Because of the noise outside we could not keep the windows open. It was extremely hot; fans if not airconditioning are urgently needed!

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 25.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
86 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ivana Zubíková

jednotlivec, 15.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
68 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
88 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Hronovská

rodina s malými deťmi, 13.7.2011

Bohuslavice

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon odpovedalo na toto hodnotenie.
Děkujeme za Vaši recenzi. To jak se mládež baví bohužel nemůžeme ovlivnit. Doufáme přesto, že jste si pobyt u nás v hotelu jinak užili a těšíme se na Vaší další návštěvu. Barbora Volejníková, majitel - manažer

Linda Ribeiro

mladý pár, 28.3.2011

English

  • Celkové hodnotenie
86 %
  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Paulíková

skupina priateľov, 25.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnotenie
98 %
  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hazel and Leon Bently

starší pár, 24.9.2010

Gloucestershire, England

  • Celkové hodnotenie
92 %
  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martin Kučera

mladý pár, 25.4.2010

Čeština

  • Celkové hodnotenie
86 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavlína Gebrielová

skupina priateľov, 25.5.2009

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anton Wolfer

skupina priateľov, 1.3.2009

Kirchdorf am Inn, Deutschland

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Wir sind sehr sehr freundlich empfangen und versorgt worden. Das Hotel ist außerordentlich zentral gelegen. Die allermeisten wichtigen Sehenswürdigkeiten können sehr gut zu Fuß erreicht werden. SEHR zu empfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Lebeda

starší pár, 29.11.2008

Česká republika, Praha

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Vše bylo v naporstém pořádku! Byli jsme velmi spokojeni!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10