Hotel Černý slon Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 23 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    91%
  • Preis-Leistungverhältnis

    93%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Monika Slabyhoudková

Familie mit älteren Kindern, 13.6.2021

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Hrnčířová

Gruppe von Freunden, 24.8.2020

Stare Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemný personal,čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Hrnčířová,
jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo a děkujeme Vám za vysoké hodnocení.
Budeme rádi, když si pro Váš příští pobyt v Praze opět vyberete náš hotel.
Lenka - hotelový manažer

Lukáš Tuček

Einzelreisender, 14.8.2020

Litvínov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 12.7.2020

Deutsch

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.6.2020

English

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lukáš Langr

Älteres Paar, 21.8.2019

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vše v naprostém pořádku !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Murat Hoşgör

Einzelreisender, 19.1.2019

ANKARA Turecko

  • Gesamtbewertung
80 %
  • location

  • shouting random people in the streets at 4am

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

Älteres Paar, 30.4.2017

Vyškov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hezké prostředí,dobrá strava,ochota personálu pomoci i v záležitost mimo hotel/orientace v Praze,v dopravě,divadla a pod/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

Älteres Paar, 26.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jsme ubytování v hotelu každý rok,velmi spokojeni

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boer Hugo

Gruppe von Freunden, 2.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • v hotelu se nám velice líbilo,výborná dostupnost do centra města a k metru

  • není výtah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Reik

Älteres Paar, 3.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Radka Roston

Älteres Paar, 1.8.2012

Melbourne Austrálie

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Krasna pozice, velice pekne a utulne ubytovani s dobrou snidani! Great position and lovely rooms with good breakfast. Very clean.

  • protoze je hotel ve stredu mesta kde je hluk v ulicich az do rana, nelze otevrit okna kdyz je teplo! v cervenci to bylo nesnesitelne a nejaky vetrnik je nutny aby alespon rozfoukaval vzduch! Because of the noise outside we could not keep the windows open. It was extremely hot; fans if not airconditioning are urgently needed!

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Einzelreisender, 25.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ivana Zubíková

Einzelreisender, 15.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 8.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Hronovská

Familie mit kleinen Kindern, 13.7.2011

Bohuslavice

  • Gesamtbewertung
100 %
  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaši recenzi. To jak se mládež baví bohužel nemůžeme ovlivnit. Doufáme přesto, že jste si pobyt u nás v hotelu jinak užili a těšíme se na Vaší další návštěvu. Barbora Volejníková, majitel - manažer

Linda Ribeiro

Junges Paar, 28.3.2011

English

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Paulíková

Gruppe von Freunden, 25.2.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hazel and Leon Bently

Älteres Paar, 24.9.2010

Gloucestershire, England

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martin Kučera

Junges Paar, 25.4.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9