+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Černý slon Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 16 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Bohumila Mitěvová

Älteres Paar, 30.4.2017

Vyškov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hezké prostředí,dobrá strava,ochota personálu pomoci i v záležitost mimo hotel/orientace v Praze,v dopravě,divadla a pod/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

Älteres Paar, 26.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jsme ubytování v hotelu každý rok,velmi spokojeni

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boer Hugo

Gruppe von Freunden, 2.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • v hotelu se nám velice líbilo,výborná dostupnost do centra města a k metru

  • není výtah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Reik

Älteres Paar, 3.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Radka Roston

Älteres Paar, 1.8.2012

Melbourne Austrálie

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Krasna pozice, velice pekne a utulne ubytovani s dobrou snidani! Great position and lovely rooms with good breakfast. Very clean.

  • protoze je hotel ve stredu mesta kde je hluk v ulicich az do rana, nelze otevrit okna kdyz je teplo! v cervenci to bylo nesnesitelne a nejaky vetrnik je nutny aby alespon rozfoukaval vzduch! Because of the noise outside we could not keep the windows open. It was extremely hot; fans if not airconditioning are urgently needed!

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 25.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ivana Zubíková

Einzelreisende, 15.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Hronovská

Familie mit kleinen Kindern, 13.7.2011

Bohuslavice

  • Gesamtbewertung
100 %
  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. To jak se mládež baví bohužel nemůžeme ovlivnit. Doufáme přesto, že jste si pobyt u nás v hotelu jinak užili a těšíme se na Vaší další návštěvu. Barbora Volejníková, majitel - manažer

Linda Ribeiro

Junges Paar, 28.3.2011

English

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Paulíková

Gruppe von Freunden, 25.2.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hazel and Leon Bently

Älteres Paar, 24.9.2010

Gloucestershire, England

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martin Kučera

Junges Paar, 25.4.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavlína Gebrielová

Gruppe von Freunden, 25.5.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anton Wolfer

Gruppe von Freunden, 1.3.2009

Kirchdorf am Inn, Deutschland

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Wir sind sehr sehr freundlich empfangen und versorgt worden. Das Hotel ist außerordentlich zentral gelegen. Die allermeisten wichtigen Sehenswürdigkeiten können sehr gut zu Fuß erreicht werden. SEHR zu empfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Lebeda

Älteres Paar, 29.11.2008

Česká republika, Praha

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo v naporstém pořádku! Byli jsme velmi spokojeni!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.