Hotel Černý slon Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 23 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    91%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Monika Slabyhoudková

rodzina ze starszym dzieckiem, 13.6.2021

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Hrnčířová

grupa przyjaciół, 24.8.2020

Stare Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný personal,čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon replied to this review.
Vážená paní Hrnčířová,
jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo a děkujeme Vám za vysoké hodnocení.
Budeme rádi, když si pro Váš příští pobyt v Praze opět vyberete náš hotel.
Lenka - hotelový manažer

Lukáš Tuček

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2020

Litvínov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.7.2020

Deutsch

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.6.2020

English

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lukáš Langr

para, 21.8.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Vše v naprostém pořádku !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Murat Hoşgör

podróżujący w pojedynkę, 19.1.2019

ANKARA Turecko

  • Cena ogólna
80 %
  • location

  • shouting random people in the streets at 4am

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

para, 30.4.2017

Vyškov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hezké prostředí,dobrá strava,ochota personálu pomoci i v záležitost mimo hotel/orientace v Praze,v dopravě,divadla a pod/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

para, 26.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Jsme ubytování v hotelu každý rok,velmi spokojeni

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boer Hugo

grupa przyjaciół, 2.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • v hotelu se nám velice líbilo,výborná dostupnost do centra města a k metru

  • není výtah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Reik

para, 3.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Radka Roston

para, 1.8.2012

Melbourne Austrálie

  • Cena ogólna
82 %
  • Krasna pozice, velice pekne a utulne ubytovani s dobrou snidani! Great position and lovely rooms with good breakfast. Very clean.

  • protoze je hotel ve stredu mesta kde je hluk v ulicich az do rana, nelze otevrit okna kdyz je teplo! v cervenci to bylo nesnesitelne a nejaky vetrnik je nutny aby alespon rozfoukaval vzduch! Because of the noise outside we could not keep the windows open. It was extremely hot; fans if not airconditioning are urgently needed!

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ivana Zubíková

podróżujący w pojedynkę, 15.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.2.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Hronovská

rodzina z małym dzieckiem, 13.7.2011

Bohuslavice

  • Cena ogólna
100 %
  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. To jak se mládež baví bohužel nemůžeme ovlivnit. Doufáme přesto, že jste si pobyt u nás v hotelu jinak užili a těšíme se na Vaší další návštěvu. Barbora Volejníková, majitel - manažer

Linda Ribeiro

dorośli, 28.3.2011

English

  • Cena ogólna
86 %
  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Paulíková

grupa przyjaciół, 25.2.2011

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hazel and Leon Bently

para, 24.9.2010

Gloucestershire, England

  • Cena ogólna
92 %
  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martin Kučera

dorośli, 25.4.2010

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9