+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Černý slon Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 16 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Bohumila Mitěvová

Пожилые пары, 30.4.2017

Vyškov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hezké prostředí,dobrá strava,ochota personálu pomoci i v záležitost mimo hotel/orientace v Praze,v dopravě,divadla a pod/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumila Mitěvová

Пожилые пары, 26.4.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Jsme ubytování v hotelu každý rok,velmi spokojeni

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boer Hugo

Группы друзей, 2.4.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • v hotelu se nám velice líbilo,výborná dostupnost do centra města a k metru

  • není výtah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Reik

Пожилые пары, 3.11.2012

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Radka Roston

Пожилые пары, 1.8.2012

Melbourne Austrálie

  • Overall rating
82 %
  • Krasna pozice, velice pekne a utulne ubytovani s dobrou snidani! Great position and lovely rooms with good breakfast. Very clean.

  • protoze je hotel ve stredu mesta kde je hluk v ulicich az do rana, nelze otevrit okna kdyz je teplo! v cervenci to bylo nesnesitelne a nejaky vetrnik je nutny aby alespon rozfoukaval vzduch! Because of the noise outside we could not keep the windows open. It was extremely hot; fans if not airconditioning are urgently needed!

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 25.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ivana Zubíková

одинокий путешественник, 15.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 8.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Hronovská

Семья с маленькими детьми, 13.7.2011

Bohuslavice

  • Overall rating
100 %
  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. To jak se mládež baví bohužel nemůžeme ovlivnit. Doufáme přesto, že jste si pobyt u nás v hotelu jinak užili a těšíme se na Vaší další návštěvu. Barbora Volejníková, majitel - manažer

Linda Ribeiro

Молодая пара, 28.3.2011

English

  • Overall rating
86 %
  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Paulíková

Группы друзей, 25.2.2011

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hazel and Leon Bently

Пожилые пары, 24.9.2010

Gloucestershire, England

  • Overall rating
92 %
  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martin Kučera

Молодая пара, 25.4.2010

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavlína Gebrielová

Группы друзей, 25.5.2009

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anton Wolfer

Группы друзей, 1.3.2009

Kirchdorf am Inn, Deutschland

  • Overall rating
100 %
  • Wir sind sehr sehr freundlich empfangen und versorgt worden. Das Hotel ist außerordentlich zentral gelegen. Die allermeisten wichtigen Sehenswürdigkeiten können sehr gut zu Fuß erreicht werden. SEHR zu empfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Lebeda

Пожилые пары, 29.11.2008

Česká republika, Praha

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo v naporstém pořádku! Byli jsme velmi spokojeni!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.