+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Černý slon Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 15 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina se staršími dětmi
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Bohumila Mitěvová

dospělý pár, 26.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Jsme ubytování v hotelu každý rok,velmi spokojeni

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boer Hugo

skupina přátel, 2.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • v hotelu se nám velice líbilo,výborná dostupnost do centra města a k metru

  • není výtah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Reik

dospělý pár, 3.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Radka Roston

dospělý pár, 1.8.2012

Melbourne Austrálie

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Krasna pozice, velice pekne a utulne ubytovani s dobrou snidani! Great position and lovely rooms with good breakfast. Very clean.

  • protoze je hotel ve stredu mesta kde je hluk v ulicich az do rana, nelze otevrit okna kdyz je teplo! v cervenci to bylo nesnesitelne a nejaky vetrnik je nutny aby alespon rozfoukaval vzduch! Because of the noise outside we could not keep the windows open. It was extremely hot; fans if not airconditioning are urgently needed!

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 25.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ivana Zubíková

jednotlivec, 15.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Hronovská

rodina s malými dětmi, 13.7.2011

Bohuslavice

  • Celkové hodnocení
100 %
  • I přes to, že hotel je v centru města, kde se ruch předpokládá,znepokojil nás hluk, který v ranních hodinách vydávala parta výrostků před hotelem. V tuto cvhvíli nám chyběl jakýsi "hotelový hlídač", který by zajistil klid alespoň v nejbližším okolí hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Černý slon odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaši recenzi. To jak se mládež baví bohužel nemůžeme ovlivnit. Doufáme přesto, že jste si pobyt u nás v hotelu jinak užili a těšíme se na Vaší další návštěvu. Barbora Volejníková, majitel - manažer

Linda Ribeiro

mladý pár, 28.3.2011

English

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Highly recommend this hotel. Its situation is perfect. Hotel is clean and the personnel friendly. The outside hotel sign should be more visible though.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Paulíková

skupina přátel, 25.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Nádherný hotel..skvělá poloha v centru, ale zároveň naprostý klid..koupelna i pokoj krásné a čisté,snídaně vynikající.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hazel and Leon Bently

dospělý pár, 24.9.2010

Gloucestershire, England

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Staff most helpful and help to use Internet to check in for flight exvellent. A very comfortable stay. WE thought Prague is beautiful.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martin Kučera

mladý pár, 25.4.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavlína Gebrielová

skupina přátel, 25.5.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anton Wolfer

skupina přátel, 1.3.2009

Kirchdorf am Inn, Deutschland

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Wir sind sehr sehr freundlich empfangen und versorgt worden. Das Hotel ist außerordentlich zentral gelegen. Die allermeisten wichtigen Sehenswürdigkeiten können sehr gut zu Fuß erreicht werden. SEHR zu empfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Lebeda

dospělý pár, 29.11.2008

Česká republika, Praha

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo v naporstém pořádku! Byli jsme velmi spokojeni!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.